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2019年6月13日 (木)

焼き鳥。Yakitori.

 行きつけの店である杣が焼き鳥の提供を始めてくれた。うちの町で私の大好きな焼き鳥を食べられる場所は少ないのでありがたい。焼き鳥を作ってくれる人は、若大将の義理のお父さん。銀座で40年も焼き鳥屋を経営して、最近娘さんとお孫さんたちが暮らす益子へ移住された。すごいチャレンジだと思う。

 焼き鳥はとても柔らかいのにしっかり火が通っていておいしかった。好みの焼き加減も聞いてくれて、夜はテイクアウトもできる。最高だ。杣がもっと発展してくれることを願う。

 My favorite Japanese bistro, Soma started to serve yakitori foods. It is thankful because there are a few place which serves yakitoris in this town. The chef who cooks yaitoris is a father-in-low of the young owner of Soma. He has run his own yakitori bistro in Ginza for 40 years and moved to Mashiko recently where his daughter and grandchildren are living. What a big challeng.

 His yakitoris tasted good and were very soft though they were heated inside deeply. He always asks you how you would like your yakitori cooked. And you can take away his yakitoris. Fantastic! I hope Soma will develop more.

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